Voor trainers

Voor wie?

Brain Blenders werkt het liefst met trainers die dagelijks in de praktijk bezig zijn met de stof waarover ze trainingen geven. We zoeken trainers die het leuk vinden om in hun eigen tijd op een enthousiaste manier hun kennis te delen met cursisten. Of je een training van één avond, of een serie trainingen verspreid over meerdere weken wilt geven bepaal je zelf. Ook je tarief bepaal je zelf.
Zo bieden we je de gelegenheid om op de momenten waarop het je zelf het beste uitkomt je kennis te delen, en zo voor een leuke aanvulling op je reguliere inkomsten te zorgen.

Onze werkwijze

Wij bieden een platform waar trainers en cursisten elkaar kunnen vinden. Je maakt als trainer een profiel aan en geeft een duidelijk overzicht van de training die je aanbiedt. Denk hierbij aan: welke onderwerpen worden behandeld, wat zijn de trainingsdata, in welke regio wordt de training gegeven, wat zijn de kosten en wat is het minimale en maximale aantal deelnemers?
Als er zich voldoende cursisten voor je training hebben aangemeld regelen we een aantal dingen voor je. We zorgen ervoor dat het cursusbedrag bij de cursisten geïncasseerd wordt, sturen je een overzicht met de gegevens van de deelnemers en bevestigen de training aan de cursisten.
Ook kunnen we optioneel een locatie bij je in de buurt regelen waar je de training kunt geven.

Na afloop van de training maken we het cursusbedrag aan je over, verrekend met onze bemiddelingskosten en de eventuele kosten voor de locatie.
We vragen de deelnemers om de training te evalueren. Deze feedback wordt gebruikt om jouw rating op Brain Blenders bij te stellen. Een hoge rating helpt je bij het vinden van cursisten voor je volgende training(en).

Voordelen

  Laagdrempelige manier om bij te verdienen als trainer.

  Breidt je netwerk uit met enthousiaste mensen in jouw vakgebied.

  Flexibiliteit: Bepaal zelf wanneer en waar je trainingen geeft.

Wil je je aanmelden als trainer?

Wat doe je zelf?

 • Vul je profiel in.
 • Gebruik onze template om een duidelijk overzicht te geven van de onderwerpen die je in je training gaat behandelen en voor welke doelgroep de training geschikt is.
 • Vermeld de regio en data waarop je de training(en) wilt geven.
 • Geef de sluitings-datum voor inschrijvingen aan. Zo voorkom je dat je tot het laatste moment zit te wachten of er wel voldoende aanmeldingen zijn.
 • Regel een KvK-nummer. Brain Blenders neemt namelijk geen trainers in loondienst.
 • Train!

Wat doen wij?

 • We zorgen ervoor dat je training op BrainBlenders goed te vinden is voor cursisten.
 • Zodra een cursist zich heeft ingeschreven voor je training en heeft betaald, laten we je dit weten en sturen we de gegevens van de cursist aan je door. Zo weet je vooraf wie er op je training komen.
 • Heb je op de uiterste inschrijfdatum onvoldoende aanmeldingen, dan kun je er zelf voor kiezen om de training alsnog door te laten gaan, of om de training te annuleren. In het laatste geval betalen we het cursusbedrag terug aan de cursist.
 • Heb je zelf geen locatie waarin je de training kunt geven, dan kun je één van de locaties waarmee we samen werken in jouw regio reserveren.
 • Na afloop van de training maken we het cursusbedrag aan je over, verminderd met onze bemiddelingskosten en de eventuele kosten voor de locatie.
 • Je rating op Brain Blenders wordt bijgewerkt, en je profiel wordt – als je dat wilt – aangevuld met quotes van je cursisten over je training.

Kosten

 • We vragen geen lidmaatschapskosten of eenmalige inschrijvingskosten.
 • Onze bemiddelingskosten bedragen 15% van de prijs waarvoor jij je training aanbiedt.
 • Op de kosten van een trainingslocatie die via ons geboekt is berekenen we een opslag van 15%.
Aanmelden trainer

Aanmelden trainer