Voor cursisten

Voor wie?

Als ZZP-er of als medewerker van een klein bedrijf is het belangrijk dat je je vakinhoudelijk blijft ontwikkelen. Ook het bijhouden van kennis over zaken die niet direct met je core-business te maken hebben is essentieel om competitief te blijven als zelfstandige of kleine onderneming.
Maar door de hoge tarieven voor trainingen bij de gevestigde instituten komt hier in de praktijk helaas weinig van terecht.

En als je dan toch een keer voldoende budget gereserveerd hebt om een training te volgen, is de kans groot dat je na afloop met een onbevredigd gevoel achterblijft. Je corporate lingo is behoorlijk uitgebreid, en je kennis van theoretische modellen is weer helemaal up-to-date. Maar de vertaling naar de praktijk is niet gemaakt.
BrainBlenders verzorgt vakinhoudelijke trainingen, gegeven door trainers die dagelijks in de praktijk bezig zijn met de stof waarover ze trainingen geven. Vaak zijn het, net als jij, ZZP-ers of oprichters / medewerkers van kleinere bedrijven.

Door het wegsnijden van alle overhead doen we dit tegen lage kosten.

Zo bieden we meer waarde, voor minder geld!

Wat voor trainingen?

Omdat TrainMe een platform is waar trainers en cursisten bij elkaar gebracht worden is het aanbod van trainingen erg divers. We richten ons echter wel duidelijk op vakinhoudelijke trainingen. Een cursus kantklossen zul je dus niet vinden op BrainBlenders. Waar je wel aan kunt denken zijn onderwerpen zoals:

 

Agile / ScrumFinance for non-financials(Online) MarketingSEOSales / Acquisitie
LeanPresenterenRegelgeving / JuridischMVOOperational Excellence
NLPSocial MediaCLMWordpressMS Office
Time ManagementOvertuigen / MotiverenOnderhandelenBusiness Planning

Onze werkwijze

Wij bieden een platform waar trainers en cursisten elkaar kunnen vinden. Onze trainers maken een profiel aan en geven een duidelijk overzicht van de trainingen die ze aanbieden. Denk hierbij aan: welke onderwerpen worden behandeld, wat zijn de trainingsdata, in welke regio wordt de training gegeven, wat zijn de kosten en wat is het minimale en maximale aantal deelnemers?
De trainers bepalen zelf het tarief van hun trainingen. De betaling van het cursusbedrag verloopt via BrainBlenders. Zo zorgen we ervoor dat je je geld eenvoudig weer terug kunt krijgen mocht een training onverhoopt een keer niet doorgaan.

Na afloop van de training vragen we je de training te evalueren. Met deze feedback stellen we de rating van de trainers bij. Zo zorgen we ervoor dat onze trainers continue gemotiveerd blijven om kwalitatief hoogwaardige trainingen te verzorgen.

Voordelen

  • Interessante trainingen gegeven door inspirerende mensen uit de praktijk.
  • Breidt je netwerk uit met enthousiaste mensen in jouw vakgebied.
  • Tegen zeer lage kosten.

Kosten

  • We vragen geen lidmaatschapskosten of eenmalige inschrijvingskosten.
  • De tarieven voor een training worden door de trainer zelf bepaald.
  • Kosten voor consumpties op de trainingslocatie zijn niet inbegrepen in het cursusbedrag.